Izbornik jezika

Bosanski | Svenska
Slika

Våra kroppar varnar oss alltid med obalans och sedan med en mängd olika sjukdomar och symptom. Genom att jobba med sig själv kommer man att bli befriad från olika symptom om man angriper källan till problemet. 
Varje individ har specifika växter eller naturprodukter samt energibalanserings metod  som motsvarar kroppens aktiveringscentra så att denne kan regenerera och läka. Det är mitt stora intresse och jag kan hjälpa till med att :

 


 • Skapa nya kombinationer och hur man hittar den typ av behandling som är mest lämplig.
 • Hjälp och stöd i att sluta röka samt efterföljande stöd samt detox av kroppen.
 • Hjälp samt stöd i att upptäcka de små onyttiga, ohälsosamma vanor som vi inte är medvetna om och som skadar vår hälsa.
 • Toxiner i livsmedel, tvättmedel, möbler och kläder allt detta är för mycket för våra kroppar och våra barns kroppar lider extra mycket.
  ♦ Homeoopati som inkluderar terapi och samtal och läkning av kropp och själ 

  Med allt detta kommer jag rekommendera särskilda recept som främjar rensning av kroppen på en individuell basis. 

  ♦ Speciellt fokuserar jag på att jobba med människor som inte bor i sina gamla hem eller deras förfäders länder. Eftersom det skapar särskilda problem som förlust av identitet och därmed en känsla av obalans och sjukdom i kroppen. Därför är det mycket viktigt att vi gör rätt mot oss själva och vår kropp som kan omprogrammeras till den nya miljön, nya omgivningar och nya dofter. När du blandar det gamla livet och det nya på rätt sätt, skapas en helt ny och naturligtvis en mycket bättre grund för vårt liv och utveckling av de viktigaste grunderna vart man än hamnar i världen. Varje fragment av vårt liv som vi lämnar olöst skapar ett mörkt moln och kan fördärva vår utveckling.

   

   

  ♦Som barnyoga ledare kommer jag åt alla barn så de kan hitta glädje i att röra på sig, att meditera och bara må bra i sin kropp.

  Så vänta inte en enda sekund till - starta din livs viktigaste resa.

  ♥ Behandla din kropp så vänligt 
  att din själ med glädje vill bo i den.

0 0