Izbornik jezika

Bosanski | Svenska
Slika
Naša tijela nas uvijek opominju da nešto nije u balansu sa bolestima i raznim simptomima. Radom na sebi dolazimo do izliječenja tako što idemo do izvora problema.
Svako ima posebne biljke ili proizvode iz prirode koje odgovaraju upravo njihovom organizmu da se obnovi i izliječi,kao i terapije energetske a to je moj veliki interes izučavanja i tu vam mogu pomoći

♦Stvaranja novih kombinacija i kako u prirodi naći odgovarajuću terapiju.

♦Pomoć i podrška u odvikavanju od pušenja kao i potprateći savjet za detox organizma.

♦ Homeopatski tretmani koji ukljucuju terapiju i razgovor

♦Otrovi u hrani, u deterđentima u namještaju i odjeći, sve to je previše da bi naša tijela a pogotovo tijela naših najmlađih mogla da trpe zato pomažem u saniranju kuće i najobićnijih životnih navika koje nismo ni svjesni da nam štete.
Uz sve to preporučujem i posebne recepte koji podpomažu čišćenju organizma na individualnoj bazi.

♦Posebno radim sa ljudima koji ne žive na svojim starim ognjištima ili svojih pradjedova,jer tu se stvara specifićna problematika gubljenja identiteta i samim time se stvara neravnoteža osjećaja i bolest u organizmu. Zato je vrlo važno da radimo na sebi i da naše tijelo re-programiramo na novi ambijent, novu okolinu i nove mirise. Kad se stopimo sa starim životom i novim stvaramo sasvim novu i naravno puno bolju podlogu za nas život i razvoj a najvažnije zdravlje ma gdje god bili.

Svaki fragment koji smo ostavili nerješen je tu kao taman oblak i kvari nam razvoj.
Zato ne čekajte vise ni sekundu nego započnite vaše najvažnije putovanje...

♦ Sa svojim tijelom postupaj tako ljubazno
da ti duša rado prebiva u njemu.
0 0