Izbornik jezika

Bosanski | Svenska
Slika

Lycka för mig är mitt moderskap och mitt äktenskap.
 
Den största gudomliga gåvan upplevde jag när tre olika små själar fick växa under mitt hjärta. 
Jag försökte göra karriär och skapa ett hem och allt gick tills en dag när min kropp sa - STOPP! 
Min själ var inte glad, jag kunde köpa allt men inte tid med mina barn och jag var missnöjd. Kära Gud gav mig det tredje barnet som kom oväntat i värsta eller kanske bästa perioden "min hälsokrasch" och allt sedan dess har allt i mitt liv blivit som i en saga. 
När kryckor och rullstol blev min vardag tackade jag Gud för att jag kunde vara med mina barn. Följa dem till skolan och välkomna de hem. Nu kunde jag prioritera om och jag har aldrig varit rikare. 
Alla har sina val och möjligheter, för mig är detta bäst just nu men jag lämnar alltid en plats för utveckling och förändring. 
Min viktigaste uppgift är att skapa goda människor av mina barn och jag vill göra det bästa möjliga för dem samt närvara med alla mina sinnen i mina barns utveckling. Naturligtvis försöker jag att fostra dem i en anda att spendera mer tid i naturen och att lita på naturens lagar och behandla krämpor på ett naturligt sätt. 
Jag är stolt över dem och jag vet att med min kärlek, kärleken från deras pappa och andra familjemedlemmar kommer de att vara underbara människor. 
Jag klandrar inte internet och jag klandrar inte samhället, eftersom oavsett vad som händer runt omkring oss så vet barnen alltid var de har trygghet, kärlek och stöd. 
Om du är lite fundersam över dina dagliga åtaganden kontakta mig. Kanske behöver du berätta för någon om din situation för att få alla klossarna på plats. Generellt finns inga dåliga föräldrar, kanske har de bara gett upp kampen för en stund för att det var för svårt för stunden. Så att inte ge upp och med lite prioriteringar och struktur i det dagliga livet kan man mycket mer än man tror. Barn kan inte bedöma värdet av saker, de kan värdera den sanna uppmärksamhet och tid med sina föräldrar. Jag vet att många kommer att säga : "Men vi har ju inte tid? ". 
15 minuter om dagen är tillräckligt om du sätter dig ner med de, ser dem i ögonen och lyssnar noga på deras behov. Så mycket tid har vi väl alla?

Detta skapar säkra små själar som kommer att gå genom livet med huvudet och hjärtat på rätt ställe.

♦Bevara mig från visdom som inte gråter, filosofi som inte skrattar och storhet som inte böjer sig för barnet
0 0